Om prenumerationen

En prenumeration på Kaspersky VPN innebär ett köp av rätten att använda programmet i enlighet med specifika parametrar (till exempel prenumerationens utgångsdatum, antal enheter m.m.). Du kan beställa en prenumeration på Kaspersky VPN från en tjänsteleverantör (till exempel på Google Play eller App Store).

Du kan hantera prenumerationen via ditt personliga konto på tjänsteleverantörens webbplats (till exempel via ditt Apple-konto eller Google-konto).

Innan du köper en prenumeration kan du testköra den obegränsade versionen av Kaspersky VPN helt gratis. Provprenumerationen för Kaspersky VPN fortsätter att fungera en kort tid. När testperioden tar slut kommer du debiteras för en prenumeration. Om du inte vill använda Kaspersky VPN, måste du avbryta prenumerationen innan testperioden tar slut.

En prenumeration kan förnyas automatiskt eller manuellt. En automatiskt förnyad prenumeration förnyas automatiskt i slutet av prenumerationstiden till dess att du säger upp den. En manuellt förnyad prenumeration måste förnyas i slutet av prenumerationsperioden. När din prenumeration för Kaspersky VPN går ut kan du bli erbjuden en respitperiod under vilken du kan fortsätta att använda programmet utan begränsningar. Om du inte förnyar din prenumeration innan respitperioden är slut växlar programmet till gratisversionen. Köp en ny prenumeration för att växla tillbaka till den obegränsade versionen.

Obs! Tillgängligheten av gratisversionen beror på din region.

Viktigt: En beställning av en prenumeration på Kaspersky VPN upphäver inte andra prenumerationer som innefattar Kaspersky VPN. Se till att du har avbrutit eller inaktiverat automatisk förnyelse av prenumerationer du inte behöver för att undvika onödiga kostnader.

Avbryt prenumeration på Kaspersky VPN eller växla till manuell förnyelse:

1. Gå till ditt personliga konto på tjänsteleverantörens webbplats.
  2. Kontrollera om det finns några aktiva prenumerationer som innefattar Kaspersky VPN.
  3. Avbryt eller inaktivera automatisk förnyelse av prenumerationer som du inte behöver.